Yeyenn Dzarif
Princess ♥
 photo 1426709_642674195795910_690669622_n_zpsb1812d11.jpg
Yeyenn. Malaysia

Entries About Linkies Stuff


Tagboard
.Put your cbox code here .

Credits
Template : Diana Adriana
Basecode : Dinie Hanani
Intan Aqilah
Best view : Google Chrome

Wednesday, October 5, 2011 | 3:16 AM | 3 Awesome People
Terima kasih buat saya macam tuu . Saya hargai sayang .


Dunia saya hak saya . Ape yang awak buat sangat melukakan hati kecil saya . Ahh berhentilah .
Saya perempuan . Saya lemah . Bukan macam awak . Superman kan ? Awak kuat .

Saya tak percaya langsung yang awak boleh buat saya macam ni . I'm not a strong girl babe .
Please respect me . Jangan buat saya felt guilty dengan ex awak . Jangan buat saya rase macam
perampas milik orang . Buat lagi .


Sebelum tu saya nak mintak maaf dengan FA . Saya tak tahu semua tu . Saya memang terasa dengan status awak . Dah terang-terang ade singkatan nama saya kan ? Sokay . Yang pasti saya tak jealous pun awak dengan die berwalling . Lemah . 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tutt tutt . Tadi aku jumpa pula Blog awek dia kan . Tahu dah berapa bulan die couple ? Sebulan lebih wey . Bukan seminggu . Kau tahu aku baru berapa minggu putus dengan die ? Baru 3minggu . Mean sebelum tuh die dah game aku . Aku memang fuck lah babi orang yang game aku . Yes especially kau AI ! Awek kau baca ? Or kau yg baca ? Pegi mampos kay ? Aku tak kesah dah kan sebab kau game aku lah sakai . Okay kita memang jauh tp kau takde hak lah nak mainkan perasaan aku . 


Ape ? Dulu kau cakap , BABE tuh untuk aku . Sekarang kau guna untuk awek kau . Okay aku baca blog awek kau tadi . Awek kau ckap jelous time kita walling kau pagel aku babe . Kau tahu ? Time kau pagel aku babe tuh . Aku happy sebab kau cakap tuh untuk aku je . Then knape skang kau gune tuh untuk gf kau ? Kau sial weh . Aku benci kau . Aku benci kau . Aku benci kau . Kau bangga kau dapat mainkan perasaan perempuan kan wey ? Kau bangga kan ? Yes tahniah . Kau berjaya buat aku sayang kau AI then sekarang kau pun dah berjaya buat aku benci kau 


P/S : SEMOGA BERBAHAGIA
AHMAD ISKANDAR AND AIN FARHANA .
                                                        WHAT ? TAK SUKA ? PEGI MATI -,-


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Itu semua ape yang ex dia post dekat blog dia . Maaf FA saya terbaca belog awak . See , mase bace ape yang ex awak tulis , saya rasa down sangat . Awak lelaki yang kedua ke akan buat saya macam dulu ? If yes , please STOP . Cry again . Saya tahu awak akan bace blog ni babe . And FA jugakk . Tak kesahlah . Dah saya cakap blog saya tempat saya luahkan segalanya . Tak suka ? Kesah ape =,=  


Saya tak kuat lagi nak menaip untuk meluahkan segala perasaan saya sekarang . Cukup untuk ini . Awak respect saya . Saya respect awak . Awak judge saya . Saya juga boleh judge awak . Thanks for do me like that . Thanks so muchh <3




Thanks to GOD because meet me with my superman .
THANKS . 





Old things | New things