Yeyenn Dzarif
Princess ♥
 photo 1426709_642674195795910_690669622_n_zpsb1812d11.jpg
Yeyenn. Malaysia

Entries About Linkies Stuff


Tagboard
.Put your cbox code here .

Credits
Template : Diana Adriana
Basecode : Dinie Hanani
Intan Aqilah
Best view : Google Chrome

Thursday, November 17, 2011 | 2:38 AM | 0 Awesome People


Hi , Thanks for what You did to me . I'm appreciate babe :)


Thanks for everything . Insyallah kan saya akan sayang awak sampai life last saya . Say dah berjanji so saya tak boleh nak benci . Jujur saya cakap saya orangnya bukan jenis senang nak berdendam . Benci orang memang boleh tapi bila lame-2 saya benci tuu akan hilang . Lol pelik pelik kann ? Hihi . For AI , saya akan ingat semuanya tentang kita okayy ? Lol . Saya akan ingat awak selalu ejek saya " Gemok pendek " , saya akan ingat bila saya dengan awak mesti akan gaduh pasal ketinggian . Awak selalu nak menang kan ? Imiss that time . Saya akan ingat cara awak bila nak bermanjaa :)  Saya akan ingat bila awak caring pasal saya . Saya akan ingat bila awak tenung saya . Saya akan ingat bila awak selalu perli-2 nganjing saya . Even saya sakit hati , tapi saya sayangg kan ? Haha . Saya akan ingat Superman saya :)


Untuk awak yang comel tuu , tolong jaga AI saya . Tolong sayang dia macam mana saya sayang dia . Tolong bersabar dengan dia even dia selalu sakitkan hati awak mungkin . AI sayang awak , dan awak pun hanya nak AI milik awak seorang kan ? Ok awak amiklah Superman saya now . Saya dah lepaskan dia . Terima kasihh kerana pilih AI jugakk walau awak tahu yang dia dengan saya . Saya tahu awak sayang dia lebih . Saya hope awak kekal dengan dia ok sayangg . Thanksyouu :)


Walau perit gila bila saya terpakse buat bende ni , tapi insyallah saya boleh kuat . AI lelaki terbaik pernah saya jumpa . Now , SUPERMAN saya dah tiada . Assalamualaikum :)

Old things | New things