Yeyenn Dzarif
Princess ♥
 photo 1426709_642674195795910_690669622_n_zpsb1812d11.jpg
Yeyenn. Malaysia

Entries About Linkies Stuff


Tagboard
.Put your cbox code here .

Credits
Template : Diana Adriana
Basecode : Dinie Hanani
Intan Aqilah
Best view : Google Chrome

Wednesday, November 30, 2011 | 1:59 AM | 0 Awesome People


Yeahh , thanks for the memories :')


Hi capital AH , im so sorry . Aku tak tahu kenape dengan kau. Kau still caring pasal aku. And aku tak tahu kenape kan aku boleh mimpi pasal kau semalam . Pehal ? Haha . Padahal dah berbulan-bulan aku lupa kau sejak kita dah takdakk ape ape lagi dahh . Aku delete gamba kau dalam phone aku, aku delete jugak meseg kau semua, hm and soryyyyyyyyy :'(   Number kau pun aku delete . Kejam gilaaaaa -,-  

Eh, aku tak nak ingat kau balik sebab apee tauu , nanti aku jadi cengeng . Tenenene . Sebab aku pun tak tahu kenapa . Hm jangan tanya lah kan . Hikhikhik . Ye, memang kau romantik . Owcemm . Aku tahu , mase kita nak clash kau memang taknak gila gila kan kita clash . Kau merayu bagai . Tapi kau still tak tahu nak pilih aku atau dia , so leave it :)   Aku lepaskan kau jugakk . Ihikkhikk -.-  Padahal depan semua orang semua aku cakap , aku benci kau . Aku dah tak kenal kau . Ahh kejam . Ye aku berlagak konon-konon aku benci kau, tapi susah gilaa ah kan nak benci orang aku ni . Stupid . Hikhok . 

AH , kau Hot kann ? Dekat sekolah ramai weyy budak tergila gilakan kauu . Kenape kau pilih aku ? K pelikk -.- Aku langsung tak lawaa . Echehh . Haha . Padahal masa kau baru masuk sekolah tuu , aku takdakk rasa sukaa pun dekat kau , kawan aku yang suka kau adelahh . Aku ingat lagi mase first time kau tegur aku dekat bilik guru . Kau dengan kawan kau . Kita betembung then kau cakap " Hi ainn " sambil tersengih-sengih . Pikir comel letewww . Ok , mase tuu aku senyum je macam ni :)  Sweet kan ? Haha sila muntah . Lepastuu kau add aku dekat Facebook . Sojakk tu aku jadi rapat dengan kau , then masuk tahun 2011 , awal tahun , kau tegur aku balik . Hm ingat aku lagi rupenyee . Hihi . 



Hihi , jahat gila aku :p
Kalau tengok muka die nanti sure kau tergoda wehh . So padan muka :D


Aku ingat lagi , mase tuu aku ade latihan rumah sukan petang , kau pun ade . And tak sangka lah kan kita sama rumah sukan . Echehh chehh . Hihi . Tapi masetuu , kau tak ikut latihan rumah sukan kita tuu , kau ade latihan untuk olahraga lawan sekolah lain . Tapi kann , hm malu betul aku masetuuu . Masa aku tengah lumba lari , kau boleh stop buat latihan tuu . Kau tengok aku . Then sengih-sengih . Pehal ? Aku bengang gila masetuu wehh . Annoying . Lepastuu , mase aku lompat jauh pulakk , kau ade . Kau tolong jage dekat pasir tu kan ? Mase aku lompat , kau gelakk kan :'(  T.T sampai hati . Lepastuu kau cakap dekat nisa yang aku lompat kelakar . Aku dah agak . Aku kalau lompat memang serupa katak . Katak pun tak serupa aku . Then mase lontar peluru aku blahh . Aku balik dulu . Haha sediss nyaa . Serious aku suka tengok kau bila lompat tinggi . Terserlah kemachoan kauu . Opss , Haha . 

Then mase hari sukan sekolah pulakk , part ni yang aku tak boleh lupaa . Kau asyik tegur aku je . Hm maluu . Lepastuu , asyik datang dekat kat aku je . Hm malu . Eh mase kau tengah lumba lari tuu kan , hmm ya Allah . Laju gila bolee ? Haha tak kau comel masetuu . Budak lain semua jerit-jerit nama kauu -.-  Lepastuu , mase balik je , langsung aku tak nampak kau , then aku blahh je lah . Tapi aku balik lambat sebab aku singgah taman . Phone aku pulakk masetuu habis bateri . Tetiba kau call numbe nisa , kau nak cakap dengan aku . Then kau marah , suruh balik cepat . Hm k nak nangis . Haha kau caring . 

Tapi semuaa tu dulu . Now , sampai sekarang aku still tak jumpe kau . Sampai SPM kau pun dah nak habis . Dekat sekolah , kau senyum kat aku , aku langsung tak layan kan ? Kau tegur , aku buat derkk . Hm kejam kee . Imma sorry babe . Kau meseg jarang gila aku nak balas . Kau call lagilah . Hm next year kau dah takdakk dah dekat sekolah tuu . Mesti aku tak bosan kan sebab dah takde dah nak menatap muka annoy kau hari-hari . Ehh mana ada . Kau comel . Hensem . Serious muka kau macam Kim Bum bila senyumm . Lasty , kalau kau baca post ni , aku mintak maaf . Ada jodoh kia jumpa lagii . Kbaii :')

Old things | New things