Yeyenn Dzarif
Princess ♥
 photo 1426709_642674195795910_690669622_n_zpsb1812d11.jpg
Yeyenn. Malaysia

Entries About Linkies Stuff


Tagboard
.Put your cbox code here .

Credits
Template : Diana Adriana
Basecode : Dinie Hanani
Intan Aqilah
Best view : Google Chrome

Tuesday, December 13, 2011 | 3:31 AM | 0 Awesome People
Aku memang rindu kau . Aku tak tipu . K boleh tak awak semua stop tanya ainn macam mana boleh clash dengan dia . Tak rindu dia ke ? Ya allah sumpah aku dah tak tahu nak jawab apee . AI, kau tahu tak sampai sekarang orang still tanya pasal kauu ? Bila ade orang tanya ain pasal ni aku cepat down . Aku rasa macam nak meleleh je air mata . Come on ainn ,ainn kuat :'/  Banyak orang tanya aku , macam mana aku boleh kenal dia . Kenapa boleh clash dengan dia . Kenapa itu kenapa ini . Penat wehh  penat . Kalau aku dah tak lagi dengan dia means tak de jodohlah sayangg :')   

Kenapa time aku nak lupakan dia, time tu lahh orang mula balik ungkit pasal dia . Macam tak bagi je aku nak lupa superman aku kan . Aku tak kuat nak hadap masalah ni sorang-sorang . Ye aku ngaku . Tapi aku taknak lah masalah aku menyusahkan orang lain . Serious aku tak suka korang ungkit pasal aku dengan dia . 

Then semalam , nad tanya aku , still sayang dia tak ? Nak dengan dia balik tak ? Ya allah aku tak tahu nak cakap apee . Aku ngaku aku memang still sayang kau , kalau boleh aku nak dengan kau balik . Tapi aku tahu tu tak mungkin . Aku yg cakap aku lepaskan kau . Aku dah janji aku akan lupa kan kau . Dalam masa aku nak lupakan kau , orang lain boleh ungkit pasal kau . Then ade lagi budak kelas aku meseg tanya macam mana itu macam mana ini . Aku penat . Serious aku penat . Takkan hari-hari aku nak nangis . Takkan hari-hari aku nak down . Aku penat .

Lagipun aku berterima kasih sangat dekat Allah , still ade lagi yg care pasal aku . Dalam waktu aku nak lupakan AI aku terpakse lupakan bestfriend aku sendiri . Dalam masa aku terpakse lupakan AI , bestfriends aku dah taknak ngaku aku kawan dia . Disember , hateyouuu -.-  Aku macam rasa nak mati kejap then hidup semula , bolehh ? Sebabtu sekarang aku macam larikan diri dari orang . Sampai ade yg tanya kau kenapa ainn ? kenapa dah lain sekarang ? Deyyy , aku tak boleh tanggung semua ni . Tapi aku tahu aku boleh handle sensorang . Kalau orang lain boleh kenapa aku tak ,  kan ? 

AI , kalau kau terbaca post ni , aku nak kau tahu kau memang payah betul aku nak lupakan . Kau pakai saka ape weyy ? Korang tahu sape dia kan ? Biarlah rahsia xD hehe . Brrr wan and nadhrah , korang takpayah lah susah kan diri nak tolong ain k ? Imma okayy babe . Tolong jaga dia untuk aku . Thanks :)  Sorry if I hurted youu . Missyouu AI    Kbaii .

Old things | New things