Yeyenn Dzarif
Princess ♥
 photo 1426709_642674195795910_690669622_n_zpsb1812d11.jpg
Yeyenn. Malaysia

Entries About Linkies Stuff


Tagboard
.Put your cbox code here .

Credits
Template : Diana Adriana
Basecode : Dinie Hanani
Intan Aqilah
Best view : Google Chrome

Saturday, December 31, 2011 | 8:44 PM | 0 Awesome People
Aku tak sangka yg aku kehilangan kau buat selama-lamanya . Aku tak sangka kau dah pergi buat selama-lamanya . Ternyata allah lebih sayangkan kau . Hazim Suhaimi , aku harap kau tenang di sana . Kau baik orangnya , kau hormat orang tua . Insyallah kau di tempatkan di syurga . Hazim, sumpah aku takkan lupakan kau . 

Aku kenal kau masa aku darjah 5 lagi . Masa akhir tahun tuu . Mak kau cikgu sekolah aku dulu kan , dulu kau selalu datang rumah aku . Aku ingat lagi , kau rapat sangat dengan ibu aku . Kau pernah cakap dekat ibu aku kan , yg kau suka aku lepastu kau cakap kau nak tempah aku dulu . Ya allah aku kecik lagi zim , bagi aku kau macam terlalu tua untuk aku . Hehew . Lepastu suatu hari tu , kau sanggup datang rumah aku nak bagi nasi yg kau dapat dari surau , kau sanggup tak makan . Rumah aku banyak nasi lah hazim :')  Suatu hari tu pulakk , kau nak sangat dengar aku menyanyi kan ? Then aku pun nyanyi lah lagu ' main tarik tali ' tuu , ya allah . Aku rindu kau zim , and ada satu hari tuu , aku kene hantar makanan dekat rumah jiran , kau nampak aku kau kejar , kau teman aku . Macam-macam kau tanya aku , dah makan belum , makan ape , tapi aku langsung macam malas nak layan kau kan ? Sepatah kau tanya , sepatah aku jawab . Sebab masetuu aku tengah marah sangat dekat kau . Tak tahu sebab ape aku lupa , tapi kesian kau . Ya allah , aku tak percaya sangat . 

Aku ingat lagi , ade satu malam aku mimpi gigi patah . Hukhukhuk . Aku tanya nad , dia kata kalau mimpi gigi patah means orang yg kita sayang akan mati , masetuu aku dah takut sangat . Tapi aku buat tak kesah , then besoknya malam tetiba kau chat dengan aku kan hazim, aku pelik sangat kau still ingat aku sampai sekarang . Kau mintak number aku , aku taknak bagi kan ? Last last kau yg bagi number kau . Tapi aku tak ambik pun hazim . Aku mintak maaf . Ya allah kejam nya akuu :'(  And tak lama hari terakhir sebelum masuk tahun baru , kau dah tak ade hazim . Kau mati lemas , kenapa kau mandi laut tuu ? Tahukan ombak macam hapehh sekarang . Al fatihah :') 




Arwah hazim yg pakai baju biru tu . Dia hensem , baik , seriously aku tak tipuu . Aku ingat dia cakap dekat mak aku yg dia suka aku sebab mata aku . Yelahh mata aku kuyu . Haha . Dia kata banyak banyak perempuan yg dia jumpa , tak pernah jumpa yg macam aku . Ya allah hazim , kau niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii .
Air mata tolong lah berhenti . Tak kuat dah aku , aku hilang dia dah sekarangg .

Al fatihah . Moga kau tenang di akhirat sana :')




Lots of love ,
Farhana Dzarif   


Old things | New things