Yeyenn Dzarif
Princess ♥
 photo 1426709_642674195795910_690669622_n_zpsb1812d11.jpg
Yeyenn. Malaysia

Entries About Linkies Stuff


Tagboard
.Put your cbox code here .

Credits
Template : Diana Adriana
Basecode : Dinie Hanani
Intan Aqilah
Best view : Google Chrome

Saturday, December 24, 2011 | 12:06 AM | 0 Awesome People

Dear .........
Maybe awak baca post ni or maybe tak . Saya buat post ni untuk awak . Hari hari saya tunggu awak , setiap hari saya mimpikan awak , saya tak sabar nak kenal dengan awak . Mesti awak badan ketak-ketak kan ? Mwehehe . Mesti awak handsome macam Siwon kan ? Wuhuuuuu tak sabarnya saya nak jumpa awak :)


Dear ...........
Kalau kita dijodohkan berdua , saya nak awak sayang saya sepenuh hati saya . Saya nak awak cinta saya bukan sebab paras rupa . Saya nak awak kuat pegangan agama . Saya nak awak sentiasa mengingatkan saya kalaukalau saya buat benda diluar batasan . Sape tahu kan ? Haha . Saya nak awak bimbing saya . Ohh tak sabarnya saya nak kenal dengan awak :)


My future husband ........
Saya nak awak setia bila kita bersama . Saya taknak awak jadi ulat bulu . Kalau kita dah bersama , saya nak awak yang masak untuk saya setiap hari . Boleh kan ? Haha padan muka . Sape suruh pilih saya :)  Saya taknak awak tinggalkan saya jauhjauh . Saya nak awak ada je dengan saya , boleh ? Haha ngada nye sayaa ;p  Sesungguhnya bercinta selepas kahwin lebih berkat :) Kan ? 


My future husband .........
Saya nak awak sabar dengan perangai saya . Even saya tengah naik hangin macam singa , saya harap awak sabar layan saya . Saya tahu awak adelah pilihan yang terbaik untuk saya . Saya taknak awak cari perempuan lain , kalau nak cari , cari yang lebih baik dari saya . Yang lebih alim dari saya . Yang lebih comel dari saya :p Sebab saya taknak awak dapat yang lebih teruk dari saya . Ye sayangg . 


Dear future husband .....................................................................
Saya sangat lah tak sabar nak kenal awak , nak jumpa awak . Fuyooooo mesti tough kan ? Heheww . Saya harap awak lah yg terbaik dan awak takkan pernah buat saya menangis . Awak akan ade sentiasa disisi saya even saya tengah susah :\  Saya tahu saya sangatlah menjegkelkan , tapi awak kene terima :) Heheww . One day , insyallah . Allah akan pertemukan kita . Yeahh , i will wait for you dear :)




Your future cute wife ,
Farhana Dzarif    .

Old things | New things