Yeyenn Dzarif
Princess ♥
 photo 1426709_642674195795910_690669622_n_zpsb1812d11.jpg
Yeyenn. Malaysia

Entries About Linkies Stuff


Tagboard
.Put your cbox code here .

Credits
Template : Diana Adriana
Basecode : Dinie Hanani
Intan Aqilah
Best view : Google Chrome

Friday, December 30, 2011 | 2:55 AM | 0 Awesome People
Hai and assalamualaikum c:

Hari ni hari jumaat terakhir in year 2011 rite ? Dah nak masuk tahun baru , so hidup pun kene baru . Heheww . Seriously aku sedihh sangat nak tinggalkan tahun duakosongsatusatu nii :'(  Tahun ni banyak benda yg mengajar aku , yes a lots of experience i have . Banyak dapat kawan , dapat kakak angkat baruu , abang angkat ? muahaha . Tu tak berapa nak kesah lah . For sure next year aku nak lebih baik dari tahun ni . Insyallah :)  Allah sentiasa ada dengan kita . I get it . Aku banyak tinggal solat , aku banyak lawan cakap parents , lawan cakap cikgu , malas sana malas sini , aku dah banyak sangat dah lukakan hati orang . That's why aku kene macam ni kan , God , forgive mee :'(

And now , aku dah malas nak fikir pasal couple-couple . Kalau ada insyallah kan , haha . Yg  pasti aku kene focus for PMR . Yeahh im going fifteen girl later . Lullzzzz , don't believe it . Aku macam tak percaya yg aku dah form3 . Banyak tanggungjawab . Aku kena succes , banyak dah yg letak harapan dekat aku . Semua buat aku takut . Pleasee , taknak PMR pleasee . T.T  

And today , tadi pergi sekolah . Sebab kene daftar as student form three . Weeeeee kelas baruuu ! Haha . Sekolah aku pun dah lain . Macam macam colour cekgu cat bangunan sekolah . Kantin pulak dah macam dekat sekolah tadika . Seriously , but awesomee :*  Dah macam dekat birthday party pun ada . Haha . And tadi sampai sekolah je kene cubit dengan lissa . K dia dah gemuk sekarang . Berat dia lagi berat dari aku even dia lagi kecik dari akuu . Hikhikhik . Best lah kan masingmasing tadi dah berkumpul and mula lah joyah sana sini macam dulu . Dapat balik naik bas tambang lagiiiiiii :D   And ya allah sumpah tadi bengang gilaa aku naik bas tuu . Masa nak tekan loceng nak berhenti , aku tekan tekan tak bunyii . Naseb echa ada , haha kalau tak dah terbabas jauh . Tengok diorang , diorang ketawa kan kan , perghh haha . Lagilagi nysa . First time aku tekan loceng bas . Tak tipuu :'/


Mereka comelss rite ? :*


And iman , kwajakk doe kau , tipuu aku . Kau cakap kau nak pindah , mati mati aku tak kasikk bengong . Kalau kau takde sape yg nak back up aku kalau aku kene perli , kalau kau takde sape yg nak buat kecoh dalam kelas , kalau kau takde sumpah aku rinduu :'/ Hahahaha , aku tak sangka kan yg aku ngan kau terus jadi rapat bila masuk sekolah menengah . Kite still same class sampai sekarang . Even kita dah lama kenal since darjah empat . Haha ye pendek kau kecik . Iman , aku tahu kau boleh . Memang ramai cekgu cekgu dah anti kau , aku pun . Tapi kau pandai man , kau mesti boleh dapat result gempak okayy , kita sama sama susah , sama sama senang :')


And , Happy new year  .


GOODBYE 2011 *will miss youu :'(





Lots of love , 
Farhana Dzarif   

Old things | New things