Yeyenn Dzarif
Princess ♥
 photo 1426709_642674195795910_690669622_n_zpsb1812d11.jpg
Yeyenn. Malaysia

Entries About Linkies Stuff


Tagboard
.Put your cbox code here .

Credits
Template : Diana Adriana
Basecode : Dinie Hanani
Intan Aqilah
Best view : Google Chrome

Thursday, December 1, 2011 | 3:47 AM | 0 Awesome People
Hei people . Thanks for give me a faker smile (:



Ok , now it's the time to me forget all about you .
Maybe its not easy like ABC , but im try .
Yess , thanks to youu . 



Hei boy , im sure kau benci aku dah . Mungkin sebab kau kata aku dok sebok kecoh pasal kita tuuu . Kau buat aku seolah-olah kau tak bersalah kan . Yeahh thanks again . Sebab dulu berjanji macam apee kan , tapi habuk pun takde -.-   Kau cakap kau buat tuu semua bersebab , bukan sengaja lah , tapi ade kau fikir perasaan orang lain ke sayangg ? Ade kau fikir ? No kan ? Ye , kau macam penting diri kau sendiri . Ok lepasni aku langsung tak kacau kau dah . Tegur pun takkan lah . Insyallah . Jangan risau weyy :)  Hope kau bahagia je kan lepasni . Hewhew . Tapiiii thanks sebab caring pasal aku mase dulu-dulu . Ye , aku memang terkejut sangat kau berubah macam ni . Kau dah lain , kau tak sama langsung macam mase kita baru mula-mula kenal dulu . Ok lupakan . People can change rite ? Boy, thanks a lot . Lepasnii , kalau aku langsung dah tak tegur kau , jangan kate aku sombong kau . Ihatethatwordmuchbabe . Now , its the time to me forget you forever , lol im dead again . Takecare boy :'*

Im sorry , if I hurted you again , but you hurted me muchh . And please go away .


WHEN A GIRL START LOVING SOMEONE , SHE'S WILL DO :)

Old things | New things