Yeyenn Dzarif
Princess ♥
 photo 1426709_642674195795910_690669622_n_zpsb1812d11.jpg
Yeyenn. Malaysia

Entries About Linkies Stuff


Tagboard
.Put your cbox code here .

Credits
Template : Diana Adriana
Basecode : Dinie Hanani
Intan Aqilah
Best view : Google Chrome

Wednesday, December 14, 2011 | 5:38 AM | 0 Awesome People

Hi, and assalamualaikum :) Hewhew


Omeyy tak omeyy tak ? Hihi ni aku mase kecik . Entah berapa tahun pun tak tahu lah . Malas nak tanya ibu 


Aku bosan , aku dah tak tahu nak buat ape , asal dapat lappy online , blogwalking , edit and so on . Then tengah godeh-godeh gambar , tetiba aku jumpa gambar lama . Aku rindu waktu dulu . Aku rindu sangat . Kalau boleh aku taknak membesar . Aku nak kecik je . Kecik kan comel . Hewhew . 


Bila tengok gambar ni aku mesti nak gelak . Kenapa perlu cakap muka aku dengan adik aku sama ? Kenapa ramai orang cakap kami kembar ? Lulzzz gak sama langsung sihh . Hihi indonnnn -.-  Ni masa aku form one kot , ha yelahh kott . Hikhikhik . K ni dulu ekh , sekarang lainn :')


Aku rindu mereka . Ye aku rinduuuuuu sangat . Dah lama tak buat renion , ehh betul ke eja ni ? Aku kesah ? Haha k k k k . Ni classmate mase aku darjah enam . Bila sebut sekolah rendah automatik aku teringat joker . Aku rindu dia sangat . Bila nak jumpe ni wahai pujaan hati ? Hukhuk k tu cerita lama ye . And tu Pn. Norizan guru kelas masa darjah enam . Die yg ajar aku math . And sebab dia lah aku dapat A math UPSR , hihi k UPSR kacangg je adik adikk :p  Dan yg paling happening mase lepas dapat result UPSR . Mase tuu memang tak sangka lah kan aku boleh dapat result macam tuu . Ek eleh bukan 5A punn , tapi aku capai result yg aku tak pernah target . So alhamdulillah lah kan ? :')  Then besoknye pergi lawatan dekat Cameron Highland , wuuuu best . K jakun .



Aku sakai . Muehehehe . K perrrrdulik ape kitee :p  Aku rindu sekolah :'(  Hm yekeee ? Haha takut ade lewwww . Next year dah PMR . Tak sangka dah form3 dah aku tahun depan . Copatnyeeee O.o  Rase macam aku baru lepas UPSR je tauu . Hmm k bai . Haha  aku rindu kawan kawan aku . Lepas habis kelas je mesti kitorang pergi longkang impian ? What longkang impian ? Euwwww haha sebab ape kitorang panggil longkang impian ? Sebab after school je kitorang mesti duduk dekat tepi longkang tuu then balik batu kecik masuk dalam longkang , and mase baling tuu kene sambil wish ape yg kitorang nak . Haha kelakar sangat and kekadang boleh jadi kenyataan bebb :')  K longkang tuu wangi okayy .




Gambar ni lagi lawakk . Silakan ketawa . Putihkan muka itewww ? Hikhikhik . Ni dekat taman Yama , hmm macam macam nama adooo . Taman Yama sebab bebudak lelaki yg suke main golek-golek tuu selalu buat dekat sini . Tuu yg panggil taman Yama tuu , kot lahh . Then mase ni lepas balik sekolah , kitorang plan nak kenekan ika dengan nad tapi nad tak jadik balik dengan kitorang . Hm macam tahu tahu je . Haha then ika lah kene sorang :p Tapi malangnya aku lagi teruk kene baling tepung . Sedihh wuuu :'(  Takpe ahh kan , sure happy sudahh . Nasib balik tak kene marahh . Hihi sebab iteww dah kasitahu mak iteww dulu . Rewmmpiwwtzzz .


Ni semua budak kelas akuu . Alim kan ? Semua pakai songkok . Omeyy je , hahaha . Sebab mase ni nak pergi SMKA , so kene alim ahh . Takkan nak shekshii . 


 Rinduuu hang paa semuaa :(  Yee aku tahu aku pendek , hmm tak yah ah perli . Rindu nak naik bas  luar sesamaaaaaaaa . Tsskk tsskk . Ingat lagi , asal diorang suruh aku yg bayar tambang , mati mati aku taknak . Sebab aku tak ghotii , haha ngada . Nad , aku , nisa and afiqah dari kiri .


Bestfriends forever and ever and ever whatever lahh . Haha , diorang semua sweet je , pandai . Haha aku punn k :p  K seriouslyy rindu nak pakai kain biruuuuuu :(



Islahh suke nyebok time orang posingg . K nyemakk -.-  


Ainn , bile nak tinggi ? Huahua , sediihhh lagii . Mase ni kitorang kene duduk dalam bilik media . Bili yg ade tv tuuuu , memang syiookkk . Diorang bukak cerita hantu lah ape lahh , then pasang sound kuat kuat , haha . Main bola semua boleh dalam bilik ni . Jelly pleasee . Kihkih . 



And and and , aku sayangg korang semuaa . Kawan everlasting ye dakk ? Haha semua kepala gila gila punyaa . Hari hari aku gelak sebab diorang . Kalau sesi tacing tu biase lah kan , tapi diorang yg banyak support aku , bangga dakk ? Hikhok . K k , aku sayang korang weyyy :)  *smilee .

and

and

and





Ehemmm , hihi . Abaikan pakcik kantin dekat belakang tu pleasee . Haha abaikan muka aku tuu . Buruk sangatt .  Ni AH . Nama betul ? Takyah tahu ah kan , siapa yg setia baca blog aku mesti tahu dahh xD  . Di e caring , hensem , and so on . Haha bangga kau . K rinduu kau . Kau kata aku asyik ngumpat kau je dalam blog kan ? Bila weyy ? Haha kalau ade pun suke hati aku lewww :D  blogg akuu . Muehehe . AH , lepasni dah tak jumpe lah muka kau lagi dekat sekolah kan . Budak dah habis SPM :'(  
*Ehh sweet dakk ? Kami same rumah sukan . Haha kbaii :)

Old things | New things