Yeyenn Dzarif
Princess ♥
 photo 1426709_642674195795910_690669622_n_zpsb1812d11.jpg
Yeyenn. Malaysia

Entries About Linkies Stuff


Tagboard
.Put your cbox code here .

Credits
Template : Diana Adriana
Basecode : Dinie Hanani
Intan Aqilah
Best view : Google Chrome

Sunday, December 11, 2011 | 9:44 PM | 0 Awesome People
Hi, assalamualikum :)

Lately ni aku jarang aku online Fb lah kan, yee aku malassss . Actually aku macam nak lari dari semua orang. Aku tengah down gilaa . And sorry sape yg text aku tuu , aku dah jarang reply text korang. Imma sorry :\  Aku down gila , apehal hari-2 must down weyy ? Hikhok menyampah . People please respect the others lah , kalau kau tak hormat aku, aku nak hormat kau ke ? Pleasee . And stop lah buat cerita bukan-bukan pasal akuu . Sekarang aku active derkat twitter je . Facebook buat aku gila weyy . Serious aku still tak  boleh terima kau dah tak anggap aku kawan lagi . K stop caring pasal kau lagi . Hm come on lah ainn . AI, seriously aku rindu kau . AH, aku pun rindu kau . Tapi aku perlu berlagak sombong . Jyeahh aku kene ego :')  Kbyett .


Sorry, post ni aku mengarut je papehh , ni yg ada dalam kepale hotak kan , so hentam je . Byeee :')

Old things | New things