Yeyenn Dzarif
Princess ♥
 photo 1426709_642674195795910_690669622_n_zpsb1812d11.jpg
Yeyenn. Malaysia

Entries About Linkies Stuff


Tagboard
.Put your cbox code here .

Credits
Template : Diana Adriana
Basecode : Dinie Hanani
Intan Aqilah
Best view : Google Chrome

Thursday, January 19, 2012 | 4:26 AM | 0 Awesome People
Hello namastee sawadikapp :) Heheww .

Aaaaakuuuuu ku ku rinduuuuuuuuuuu sangat nak bebel bebanyak dekat blogg ni . Hihihihik. Sebenarnyaa kann aku rindu sesangat dengan kawan sekolah rendah . Seriously :'(  I wanna meet them . Mase sekolah rendah kan tak pernahnya aku pergi tandas sensorang . Hm bukan takut :p  Chehh hahhahahakk . Ehh pergi dengan kengkawan lagi nikmat weyy , best . Hahaha jangan pikir lain .Then hmm aku ingat lagi , aku dengan wahidah pernah amek gambar sesama dalam tandas . Wuuuuuuuu eleh macam tak pernah pulakk . Tapi gambar nye muka aku sumpah lain . Muke budak darjah 6 . Heheww . Kelakar . 


Aku tengah tension sekarang ni. Serious tauu , takde memainn . Haha mane taknyee tahu lah kelas aku kelas kawalan , then kalau bolehh semua nak kene dapat A kan . hmm aku ni dah macam apee belajar . Chehh belajar lah sangat (Y)  Ehh belajar okayy . Cikgu math pulakk she says kalau math gagal , kene lari satu foyer tuu , hmm aku fikir balik kalau orang nampak kompemm cakap orang gilaa , yelah mane ade orang buat latihan lari dekat situu . Cikgu kate kalau kat padang orang tak nampak so die nak buat kat foyerr . Masyallah lagi aku stress . Habehh dah gugur semua orang rambut . Lepasni jangan tanya kalau muka aku ade jerawat kenape dengan rambut dah makin nipis . Hm ni baru PMR , ya allah terseksa nyee rase . Takpee ain , sabar . 


Lagi satuuu , aku bosan ni single . Hahahhak takde lahh aku suka single ni . Hm tak tahu kenape mood aku tengah takde nak couple balek . Cewahhh tetapi kan aku tengah rapat dengan someone ni . Haha means kawan baik je lewww . Kalau ade jodoh tak kemana :p  Seriouslyy aku happy bile dengan die :) Weeeeee sebenarnya tak tahu nak typee apee :'(   Hmm k boboiiii .



Old things | New things