Yeyenn Dzarif
Princess ♥
 photo 1426709_642674195795910_690669622_n_zpsb1812d11.jpg
Yeyenn. Malaysia

Entries About Linkies Stuff


Tagboard
.Put your cbox code here .

Credits
Template : Diana Adriana
Basecode : Dinie Hanani
Intan Aqilah
Best view : Google Chrome

Thursday, February 16, 2012 | 2:16 AM | 0 Awesome People
To : Hanif Heykal .

Assalamualaikum , this letter just for you anep :')  Yeahh maybe ni cuma dalam blog sahaja tapi sokay what. Hihihikk . Firstly ain nak mintak maaf and maaf bebanyak dekat anep . Ain tahu anep ikhlas sayang and suka ain tapii ain tak bolehh nak terima anep sebab hmm sebabb ain just sayang anep like my others bestfriend . Ain tak bolehh nak terima seseorang tuu kalau ain takdakk rasa suka lebih dari kawan sebab ain akan rase ain macam mainkan perasaan orang . Ain bukann macam tuu tau anep :)  Cara anep bagitahu yg anep suka ain berbeza dengan orang yg sebelum ni . Anep sweet gilaa romantik ahh . Hehehehe , anep gentleman tapi tapiiii ain tetap tak boleh nak terima anep as teman lelaki . Cehhh . Im serious k . 

But anep, trust me . One day anep akan jumpa someone yg jauh lebih cantikkkkkkkkkk dan baik daripada ain . Lol ain tak catik punn . Omeyy jee :p  Selalu ain kasitahu kann yg ain sayang anep walau ape pun status kitaa , and ingat tuu dan kene selalu ingat tuu . Tak pernah pun ain terfikir nak lupaa anep macam tu je . Ain bukan macam tuu .




saya akan sentiasa ingat semua tu , jangan risau okay ? NAFD ♥

 ·  · 56 minutes ago via mobile · 


Anep, ain terharu gilaa tengok profile anep , anep post status tuu . NAFD means Nur Ain Farhana Dzarif :'D  Anep stilll ingat nama penuh ain kan . Hihik melt . Okayy, ain takkan risauu . Cehh tapi ingat k ape yg ain cakap . Ain akan ade sentiasa untuk anep , justtell me and i will hear you dear . Anep , 143 :'D  hihihikkk Lol . Kbyee . 








_______________________________________________________________

Old things | New things