Yeyenn Dzarif
Princess ♥
 photo 1426709_642674195795910_690669622_n_zpsb1812d11.jpg
Yeyenn. Malaysia

Entries About Linkies Stuff


Tagboard
.Put your cbox code here .

Credits
Template : Diana Adriana
Basecode : Dinie Hanani
Intan Aqilah
Best view : Google Chrome

Monday, March 5, 2012 | 1:06 AM | 0 Awesome People
Limabelas.
_______________________________________________________________________


Hai and assalamualaikum ! Hehewww .

Happy birthday to meeee ! On 4 march 1997 keluarlah saya uwekk uwekk dari perut ibu saya. Lulsszz . And semalam genap lahh saya 15 tahunn :D  Ok sebenarnyaa banyak sangat saya nak cerita dekat sini . Ecehh hmm bajet leww . Mase dua hari sebelum birthday saya, saya dilanda masalah ekonomi yg gilaaaa ahh aku benci ahh bila aku ada masalah time birthday aku ke apee . Nasib hmm aku dah okay time birthday akuu . Kalau tak aku asyik cakap, aku taknak 4 mac datang . Serious . Tapi haaaa dah okay dah , Okay start .

Dalam pukul 12 am gituu , orang first yg wish aku : Ideen , Haha dia sanggup tak kasik aku tidur dulu . Tapi sayangnyaaaaa aku dah termimpi keluar air liur basi dah punn . Opsss . Btw thanks sooooo muchh ideen . Hehehe . Second wish , my bestfriend ever . Enooo kite rinduu awak , kenapa tak datang setiaa ? Sedih ahh camnikk :'(  Huhukkss . Then , hmm entah sape entah yg wish aku . Aku tak kenal pun . Haha , thenn then ramai lagi . Btw thanks kepada sape yg sudi wish budak omeyy hmm puihh ni . Kawan facebook yg 5oo lebih wish tuuu , twitter , yg guna text , call , face to face . Haa masehhh memanyakk . Hahaha . Aku tak terlarat nak say thanks sensorang . Aku bukan robot . K again , masehhh :'D

Then pepagi ada orang ajak aku jumpa dekat setia , ideen ah ajak . Aku pun pergi lahh ajak adek aku . Then nad, nisa semua nak temankan . Ade si amira omeyy ni sekali . Hmm sumpah best sangat semalam . Awesome! Dekat taman setia , main buai, main taman lah semua dengan ideen . Haha kelakar . Perangai dia macam budak kecik . Sorry ideen :D  Lepastuu diorang jahat pergi tinggal kan aku , dengki aku banyak kali . Gilaa geram akuu . 

Dalam pukul sebelas lebih , balik naik bas luar . Tapi sebelum tuu ideen suruh pergi seven eleven . Aku ingatkan nak apee, rupenyee dia suruh masuk pilih nak ape . Dia belanja . Aku dahh macam  ni :O hahaha . Then aku suruh adek aku yg pilihkan . Aku cakap beli cadbury je , tapi dia belanja dengan air sekali . Haha terima kasih bebanyak ideen :')  Then aku pergi taman yama pulakk . Diorang cakap saje nak lepask . Rupa rupanya dorang ade tanduk dekat kepala . Macam syetonn . Haha diorang plan nak kenekan akuu . Nadhrah ali baling tepung satu malaysia tuu , ya allah sakitnyaa hati akuu . Haha , sampai masuk ke hidung tepung tuu . How dare . Balik terus mandi . Nasib ibu ayah tak marahhh . K aku anak yg comel . Tetiba . Lepas main tepung semua, nard nak belanja makan . Tapi aku tak makan pungg . Haha yg sodinhnyaaa duit sepuluh hengget akuu hilangggggg :'(  Memey bukan rezeki akuuu . Acanooo .



Ya allah , hodohnyaaaa -.-


Thanks anisa, ideen :)\


Poster tuu gamba siwon :'*  Thanks lissa , aku ingat kau main main . Hehe . Coklat tuu kak jueliena and syafiq yg kasikkk . Thanks muchh :*



 From ejat , and someone :)

Sebenarnyaa banyak lagi tapi...................cukuplahh . Banyak aku dapat cadbury . Habeslah gigi hilang lepasni . Huhukkss . Btw kak jue , ain ingat kak jue memain , haha tapi bagi jugakk hadiahh . Masehh ahh . Budakk omeyy memang baik . Hihikk . Tadi , hmm sumpahh aku happy gilaa harini . Cecumaa sedih ahh abang angkat dah tak ingat birthday aku . Salah aku jugak kan bang , jarang layan kau dah . Tapi aku selalu tunggu kau wish . Tapi hmm takdakk . K sadfaces.jpg . Btw akuu penat ahh nak taip pepanjang . Macam ade orang baca . Gambar banyak tapi malehh nak upload . Thanks for all . Wish me luck in exam . Boii :*



Labels:


Old things | New things