Yeyenn Dzarif
Princess ♥
 photo 1426709_642674195795910_690669622_n_zpsb1812d11.jpg
Yeyenn. Malaysia

Entries About Linkies Stuff


Tagboard
.Put your cbox code here .

Credits
Template : Diana Adriana
Basecode : Dinie Hanani
Intan Aqilah
Best view : Google Chrome

Tuesday, May 1, 2012 | 1:36 AM | 0 Awesome People
Cerita kita mungkin tak se sweet orang lain. Kisah kita mungkin tak sehebat mereka-mereka. Tapi aku sedar dan aku tahu sebenarnya kisah kita jauh lebih comel dari mereka :) Ya allah, andainya aku boleh sabar dengan kau , mungkin kita still sampai sekarang. Ya allah, sebenarnya aku rindukan kau. Aku tak tahu. Apa aku buat sekarang ni sampai aku dua tiga hari ni aku teringatkan kau. Tolong, lupakan dia untuk aku ya allah . 


Semalam lepas solat, aku kemas bilik aku terjumpa teddy bear yg kau bagi masa kita baru clash. Jumpa keychain yg kau bagi. Kau tulis kau sayang aku. Kau tahu ? Bau perfume dekat teddy tu sampai sekarang tak hilang lagi. Even dah 9 bulan lamanyaa . Dan aku tak pernah lupa. Kau pernh cakap yg kau sayang aku sangat-sangat dan kau tak pernah sayang perempuan macam tu sekali. Kau jugak cakap yg kau tak pernah langsung bagi hadiah dekat perempuan and aku orang pertama yg kau bagi. Sayang, aku akan jaga semua barang kau tuuu :)


Kau ingat ? Macam mana kita kenal ? Masatuu kau budak baru masuk sekolah tu. Aku langsung tak kenal kau. Aku kenal pun sebab kawan aku suka kau. Kau hensem. Tak tipu memang ramai budak sekolah kita minat kau. Dan aku tak pernah ada niat pun nak kenal dengan kau. Sumpah. Kau start tegur aku masa kita terserempak dekat bilik guru. Kau cakap ' hai ain ' . K aku cuma senyum je. Sebab aku tengah takde mood time tuu. Aku minta maaf. Bukan sengaja. Balik sekolah aku online. Tengok kau add aku. K aku approve sebab aku kenal kau. Kau im aku. Kau mintak number. Aku tak fikir panjang orangnya. Gatal pergi bagi kau. Kau meseg aku. Kita text macam-macam . Sampai kau hantar satu meseg panjang macam karangan. Kau cakap kau suka aku. Aku dah tak tahu nak cakap apa. Kawan aku yg suka kau. Bukan aku. Aku cakap nanti. Aku kena fikir dulu. Tak lama aku pun terima kau. Ahh serabutnya kisah kita. 


Sejak tuu aku rasa bahagia dengan kau. Pada mulanya aku tak suka kau even kita dah declare dah. Tapi lama lama aku jadi sayang kau. Aku senang bila dengan kau walaupun kau suka menggedik dengan aku. Tapi tak apa kau kan aku punya :)  Masa hari larian daya tuu, kita makan samasama kan ? Tapi aku malu aku lari dari kau. Ahh aku cukup bengang masetuu. Lepastuu kita balik sama sama juga . Dah jalan depan belakang pun kau meseg aku kenapa ? Kau cakap kau rindu aku. Ya allah aku depan mata kau je sayang. Ada satu hari tuu aku lepak taman kejap. Phone aku habis battery. Ibu aku call tak dapat. Then ibu call kau kan? Kau call number kawan aku. Kau otp dengan aku masetu, kau marah marah aku. Kau marah sebab aku tak terus balik rumah. Masa tuu kau memang care sangat pasal aku. Terima kasih. 


Sebenarnyaa kalau aku nak cerita kisah aku dengan kau sampai bila pun tak habis . Banyak sangat kisah kita. Cukuplah aku dan kau je yg tahu. Cukuplah hanya aku dapat ingat buat kenangan. Ya allah sampaikan lah salam rindu aku pada dia. Jujur aku masih sayangkan dia. Dia dah banyak mengubah aku. Walau apepun , aku senang tengok kau dengan dia sekarang :) Walaupun sebab dia kita putus, tapi tak apalah. Memang itu jodoh kau sebenarnyaa . Aku mintak maaf sebab aku marah and aku terus mintak clash. Aku tak boleh rasa macam orang hidup bermadu. Kau sayang aku tapi dalam masa yg sama kau nak dia juga. Aku lebih rela lepaskan diri aku. Daripada aku terus makan hati dengan kau sayang. Aku minta maaf atas ego aku selama ini . Terima kasih atas semuanya. Aku rindu kau Amin .

Old things | New things