Yeyenn Dzarif
Princess ♥
 photo 1426709_642674195795910_690669622_n_zpsb1812d11.jpg
Yeyenn. Malaysia

Entries About Linkies Stuff


Tagboard
.Put your cbox code here .

Credits
Template : Diana Adriana
Basecode : Dinie Hanani
Intan Aqilah
Best view : Google Chrome

Mengarut.
Sunday, December 30, 2012 | 9:51 PM | 0 Awesome People
Assalamualaikum. Oh oh oh rindunya nak update blog. And now aku tak percaya. Ahhhh aku makin tua :'( hahaha lol tak sangka umur aku 16 start pukul 12am nanti. Ecehceh aku dah besar. Lepastu dah boleh kahwin. Ahhhhhh ahhh ah hahahaha main ah ah pulak. And yes! Alhamdulillah tak dapat kelas Science. Wakaka ceh. Haha bersyukur gila aku. Tapi malangnya kena amik jugak add math. Sad life ever. *lifeless*


Me dapat kelas PA1. PA2 takyah amik addmath. Hm tak aci. Sumpah aku pening campur pelik woi baca buku science and math form4. Guna bahasa melayu. Yelah selama ni belajar guna dwibahasa. Gila mendadak. Mati ah hakoOo. K0 percaya d0k aku sedih sebab kelas aku dah tak cam dulu..... Means dah bercampur lah ada india cina semua. Dari form1 sampai form3 classmate aku semua melayu je. Lepastu semua dah rapat. Like brother and sister lah. Lepastu dari form1 semua classmate yg sama. Bila naik form4 berpecah dah semua. Me shoo sad. Ah aku tak sabar nak pindah. Yeayyy nanti kalau pindah sekolah aku dengan sekolah Amin dekat je. Sebelah belah. Boleh jumpa. Kan amin kan ? Wakaka. 




Aku rindu semua ni............................... 


Alolololo dah tak dapat nak buli eika lagi. Ah so sad. Eika yg paling tinggi tuu :(






And me ? Yeayyyyyyyy dah 4bulan lebih single!!!! Ewah hahaha k0 diam. K0 nak cakap aku jakun lantak k0. HakoOo pedulik hapeee. Aku tengok ex aku bahagia betul dia sekarang. Haha lepas break dah dua gf dia ada. And me? No one. *tak laku* Eh act single fun. Best. Kau nak suka sesiapa banyak mana tu lantak k0. Kau bebas. Tapi aku dah hati batu sekarang. Susah betul dah nak rasa suka dekat sesiapa. Dah stop. 
Sebenarnya aku tak tahu nak update apa. Ni aku main type je apa yang terlintas kat otak kecil ku. Bye.

Old things | New things