Yeyenn Dzarif
Princess ♥
 photo 1426709_642674195795910_690669622_n_zpsb1812d11.jpg
Yeyenn. Malaysia

Entries About Linkies Stuff


Tagboard
.Put your cbox code here .

Credits
Template : Diana Adriana
Basecode : Dinie Hanani
Intan Aqilah
Best view : Google Chrome

Just for you
Saturday, August 10, 2013 | 4:32 AM | 0 Awesome People

Assalamualaikum :')

This post for my sweetheart. Hehehe yes you, Nurhafizuddin Bin Mohd Zakhiruddin. I know you'll read this. Ehemm. Test test.



Dear Hafiz,

Awak ingat tak masa kita mula-mula kenal dulu ? Macam mana kita kenal ? Ingat tak ? Ingat please...... Hahaha. Masa tu saya suruh kawan saya kirim salam kat awak kan. Tapi dia memandai tambah cerita kata saya suka awak. Tapi kawan saya cuma kata ada budak 'BA2' suka awak, kirim salam. Then masa kat minimart kita terserempak lepastu awak tunjuk saya. Awak tahu saya yg suka awak kan kan kan..... Hahaha tipu je tu semua. Mana ada saya suka awak. Saya cuma suruh kirim salam je. Tak lebih pun :b  Then kawan saya kata awak minat kawan dia. Nadia namanya. Hmm saya dah macam ni -----> -.- Hahaha sedihnya.Baru nak suka awak terus tak jadi. Lol. Tapi degil lagi tuu. Cari FB awak sampai jumpa and................saya jumpa. Yeayyy! Saya add awak approved. Saya IM awak kata 'thanks' awak cuma balas 'welcome'. Then saya tak IM lagi dah. Tetiba awak IM awak tanya ' budak BA2 kan?' OMG mana dia tahu ni. Mampus aku. Then saya pun balas 'ha'ah. mana tahu ni ?' awak kata awak selalu nampak. Hmm tahu tak sebenarnya saya tak percaya langsung. Hahaha sebab apa ? Sebab saya tengok awak ni jenis tak pandang orang langsung. Macam sombong ah gitu. Nyampah saya :b Tapi rupanya awak perasan saya. Terharu saya. Wkwkwkwk XD Start dari situ lah kita selalu IM dekat facebook...................

Sebenarnya saya terharu sangat. Ceh terharu sangat *tangan dibahu mata keatas* sebab awak selalu ingat tarikh kita kenal. Sedangkan saya pun tak cam sangat. Tapi saya ingat tarikh awak lahir tau :') hehehe. Lebih kurang 4 bulan kita kawan dan sekarang.....................................awak saya punya. Saya ? Awak punya xp Kita ni dekat sekolah malu-malu tapi dekat laman social, amek k0. Hahahaha awak ah ni. Pemalu sangat :b Kita selalu main senyum-senyum kat dewan makan kan. Lepastu saya bagi awak dua biji gula-gula awak bagi dua coklat cloud9. Saya still simpan lagi plastik cloud9 tu tau. Saya rasa mcm sayang nak buang. Puihhh. Awak nak tahu tak, apa barang yg awak dah bagi dekat saya semua saya simpan :') Kita selalu main balas-balas buku sampai dah buruk sangat dah boleh buang dah buku tu. Hahaha and tiap kali balik kampung, mesti saya bawak balik sekali buku tu. Takut rindu. Saya ingat lagi masa first time saya tegur awak, bagi surat tu sendiri kat awak, hahaha saya menggigil masa tu. Takut. Sebenarnya saya suruh abel bagi kat kelas tapi dia lupa jadi...........saya lah beranikan diri bagi sendiri. Berani tak saya ? HAHAHA.

Awak nak tahu tak awak ni jenis macam mana ? Pada saya ah kan....... awak ni jenis susah gila nak touching, nak jealous, nak marah. Saya rasa saya dah banyak kali kot buat awak boleh marah, kecik hati jealous tu semua tapi awak mcm patung. Macam takde hati. Hahahahaha ya sayang. Awak lain. Awak tak macam lelaki yg sebelum ni saya kenal. Awak tak ego. Awak selalu mengalah. Sebab tu.........................sebab tu saya sayang awak :') Tolong percaya ni. Saya tahu saya memang annoying gila nak mati. Saya tahu awak mesti dah menyampah dengan perangai saya. Mungkin. Saya tahu saya ni kuat marah, merajuk, jealous tapi awak.................pandai amik hati saya. Comel. Hehehe. 

Sayang, even kita baru 2 bulan tapi saya rasa mcm dah lama sangat saya dengan awak. Macam susah nak jauh dengan awak. Hahahaha jiwang gila saya. Tapi serious ah. Saya cepat rasa rindu. Tak tahu kenapa. Lullss. Dan terima kasih sebab terima saya apa adanya. Terima kasih sebab awak ingat tarikh kita. Terima kasih sebab sudi balas perasaan saya dekat awak. Dan terima kasih sebab sudi sayang saya :') 







And...................................thanks for everything :') iloveyou. Takecare.


Old things | New things