Yeyenn Dzarif
Princess ♥
 photo 1426709_642674195795910_690669622_n_zpsb1812d11.jpg
Yeyenn. Malaysia

Entries About Linkies Stuff


Tagboard
.Put your cbox code here .

Credits
Template : Diana Adriana
Basecode : Dinie Hanani
Intan Aqilah
Best view : Google Chrome

Selamat Hari Raya Aidilfitri :)
Sunday, August 4, 2013 | 5:17 AM | 0 Awesome People

Assalamualaikum semua :)

Pin pin pon pon pin pon kebabommmm *bunga api meletop-letop* *bajetcute.jpg* Yeayyyyyyyyyy dah nak raya ! Tak puasa tak boleh rayyya *versi upin ipin*  Hi. Lama gila memang lama ah kan aku tak update. Sekarang ni, tengah terkinja-kinja aku type entry ni. Sambil makan keropok lepas solat maghrib. Pintu bilik aku kunci lepastu pasang lagu raya kuat-kuat. Baru ada feel~  

Esok dah isnin and then hari khamis dah raya. Ya Allah tak sabarnya nak dengar takbir malam raya :') Aku pun tak tahu kenapa aku semangat gila nak raya tahun ni. Ni sebab aku duduk asrama aku rasa. Rasa macam jauh dari family. Tapi memang ya. Masa kemas baju nak balik kampung aku rasa tak sabar gila nak terpacak dah kat depan rumah. Hahahaha eksaited k0. Masa seminggu dekat asrama tu, yang aku cuma pikir nak balik je. Apa yang cikgu ajar dalam kelas pun tak boleh dah nak masuk kat otak. Sebab otak aku pun dah pikir nak raya je. Teruk betul perangai. Jangan tiru akakmu ini ye adik-adik sekalian. 

Dengan ini saya Nur Ain Farhana binti Dzarif ingin mengucapkan 'Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin kepada semua orang. Semua orang tau XD' Saya minta maaf atas kesemua kesalahan saya. Mohon. Halalkan makan minum saya. Halalkan lah segalanya. Jemputlah datang rumah. Ada kuih. Jomlah jomlah. Hahaha k0 nak duit raya k0 datang.




Kalau nak main bunga api, mainlah. Kalau nak main mercun pun mainlah. Tapi kalau tetiba je kan tetiba je kau tengok jari manis kau ke jari telunjuk kau ke, ibu jari kau ke takde, jangan nangis tau. Ketawa takpe. Sebab siapa suruh kau main jugak ?! Degil. Mak kau dah cakap jangan main, kau nak main gak. Takmao jadi anak derhaka, takmao :p Bagi yang buat kuih raya kat dapur dengan maknya tu, buat kuih raya, kuih raya je. Jangan dok gosip-gosip naaaaaaa. Tak elok :p Yang tengah kemas rumah, kemas bebersih kasi cantik cun punya. Yang tengah iron baju raya, tudung raya tu semua, iron baik-baik. Jangan sampai terbakar. Kang menangis tak berlagu di pagi raya tak pasal.


|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V



Raya raya gak, assignment jangan lupa ya siswa siswi KV Perdagangan JB yang terchentaaaaaaa :*
Mwahahahahahahahahaha bye.









Old things | New things